SPRANQ logo

Utrecht Bioinformatics Center (UBC)

logo ]

Utrecht Bioinformatics Center (UBC)

Het Utrecht Bioinformatics Center (UBC) brengt een groot aantal toonaangevende bioinformatica onderzoeksgroepen bij elkaar. Het UBC is gevestigd binnen de Universiteit Utrecht, UMC Utrecht en het Hubrecht Instituut.

Het voornaamste doel van het onderzoekscentrum is om bioinformatica onderzoek te versterken en te promoten binnen de domeinen van life sciences en duurzaamheid door middel van de coördinerende bioinformatica infrastructuur, bioinformatica onderwijs en door bioinformatica kennis bij elkaar te brengen. Het centrum vestigt ook (inter)nationale aandacht op de hoogwaardige datagestuurde bioinformatica waar onderzoekers in Utrecht zich mee bezig houden. 

SPRANQ is gevraagd het nieuwe logo, de huisstijl en de website voor het Utrecht Bioinformatics Center te ontwerpen. Het resultaat is een logo waarin de 'zon' van het logo van de Universiteit Utrecht op een speelse manier verwerkt is. De afzonderlijke vlakken en kleuren weerspiegelen de diversiteit binnen het vakgebied. Bioinformatici werken lang niet altijd op één plek samen, maar maken vaak onderdeel uit van onderzoeksteams verspreid over aangrenzende vakgebieden.

» »
"SPRANQ toont oprecht enthousiasme en betrokkenheid bij het project."

Sanna de Boer
Communicatieadviseur School en Veiligheid

"Onze indruk: SPRANQ is hip, professioneel, inventief en flexibel!"

Ciska Proos
Productmanager B.Braun Medical B.V.

"De samenwerking verliep prettig en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat."

Petra Havinga
Wetenschappelijk medewerker Trimbos-instituut

Wat onze klanten zeggen

"De samenwerking verliep prettig en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat."

Petra Havinga
Wetenschappelijk medewerker Trimbos-instituut

© SPRANQ creatieve communicatie Lagewoud 48 6718 MM Ede Tel. 030.271.1911 info@spranq.nl