SPRANQ logo

Lappstore

logo ]

Lappstore

Kleinere organisaties in de regio Brabant en Gelderland hebben vaak niet alle benodigde faciliteiten en expertise voor onderzoek beschikbaar. Tegelijkertijd zijn er grotere organisaties met kennis en laboratoria die niet altijd een volledige bezettingsgraad hebben. Daarom is er Lappstore: hét platform voor het delen en vinden van beschikbare life sciences faciliteiten in Nederland.

Via dit platform worden apparatuur, diensten en labruimte aangeboden en gezocht. Lappstore richt zich op ‘life sciences applications’ (lapp), waar in dit geval zowel rode als groene life sciences onder gerekend worden. Lappstore vormt een visitekaartje voor de regios en versterkt het ‘life sciences cluster’ in de regio. Betrokken partijen zijn onder andere OostNV, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, 5-sterren regio, RadboudUMC, TU Eindhoven en HAS Hogeschool.

SPRANQ is door OostNV gevraagd het logo te ontwerpen voor het Lappstore project. Doelgroepen zijn life sciences professionals binnen MKB bedrijven, maar ook grotere organisaties zoals onderzoeksinstituten. De dynamiek van dit vakgebied en het samenbrengen van vraag en aanbod is uitgewerkt in het logo. 

» »
"SPRANQ toont oprecht enthousiasme en betrokkenheid bij het project."

Sanna de Boer
Communicatieadviseur School en Veiligheid

"Onze indruk: SPRANQ is hip, professioneel, inventief en flexibel!"

Ciska Proos
Productmanager B.Braun Medical B.V.

"De samenwerking verliep prettig en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat."

Petra Havinga
Wetenschappelijk medewerker Trimbos-instituut

Wat onze klanten zeggen

© SPRANQ creatieve communicatie Lagewoud 48 6718 MM Ede Tel. 030.271.1911 info@spranq.nl