SPRANQ logo

DKH GSL Magazine

webdesign ]

DKH GSL Magazine

Voor de DKH GSL (Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven) hebben we met veel enthousiasme een digitaal magazine ontwikkeld. In de eerste editie van dit magazine stond de luchtkwaliteit centraal en werd deze in kaart gebracht op de routekaarten van de befaamde wielerronde, La Vuelta.

Het digitale magazine biedt een innovatief platform om belangrijke gegevens en inzichten te delen op een toegankelijke en interessante manier. Met behulp van interactieve elementen en visuele verhalen worden complexe concepten vertaald naar begrijpelijke informatie.

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven functioneert als een onafhankelijk en open platform waar zowel publieke als private organisaties samenkomen. Het platform stelt kennis en inzichten beschikbaar voor toepassing in living labs, wijken en gebieden, waar experimenten kunnen worden uitgevoerd, interventies kunnen worden getest en nauwkeurige monitoring plaatsvindt. Dit biedt een waardevolle kans om innovatieve oplossingen te ontwikkelen en gezond stedelijk leven te bevorderen.

Het digitaal magazine draagt bij aan de missie van dit platform om kennis en innovatie te verspreiden en helpt om complexe vraagstukken begrijpelijk te maken voor een breder publiek. Het versterkt de inspanningen om steden gezonder, duurzamer en leefbaarder te maken. De link naar het magazine is te vinden op:

https://magazine.gezondstedelijklevenhub.nl/ 

» »
"Onze indruk: SPRANQ is hip, professioneel, inventief en flexibel!"

Ciska Proos
Productmanager B.Braun Medical B.V.

"SPRANQ toont oprecht enthousiasme en betrokkenheid bij het project."

Sanna de Boer
Communicatieadviseur School en Veiligheid

"De samenwerking verliep prettig en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat."

Petra Havinga
Wetenschappelijk medewerker Trimbos-instituut

Wat onze klanten zeggen

© SPRANQ creatieve communicatie Lagewoud 48 6718 MM Ede Tel. 030.271.1911 info@spranq.nl