SPRANQ logo

Netherlands Proteomics Center (NPC)

huisstijl | grafisch ontwerp ]

Netherlands Proteomics Center (NPC)

Het Netherlands Proteomics Centre (NPC) zet zich in voor samenhang en samenwerking op het gebied van proteomics onderzoek. Als internationaal erkende partner, zowel binnen als buiten Europa, organiseert het NPC elk jaar de Progress Meeting. Op dit congres dat plaatsvindt in het Media Plaza van de Utrechtse Jaarbeurs ontmoeten wetenschappers uit de hele wereld elkaar.

Dit jaar wordt de Progress Meeting georganiseerd in samenwerking met de Europese grootschalige onderzoeksfaciliteit PRIME-XS. Het thema is dan ook: Proteomics in een Europese context. Internationale topwetenschappers presenteren hun visie op de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied met gastcolleges en NPC project posters. Daarnaast is er een tentoonstelling van bedrijven die actief zijn op het gebied van proteomics.

SPRANQ is gevraagd de uitnodiging, flyers, advertenties, banners en posters te ontwikkelen voor het congres. Binnen de website van het Netherlands Proteomics Centre maakten we een handige applicatie waarmee deelnemers zich kunnen inschrijven voor het congres. Het registratieproces is hiermee voor het NPC een stuk eenvoudiger en overzichtelijker geworden. 

» »
"Onze indruk: SPRANQ is hip, professioneel, inventief en flexibel!"

Ciska Proos
Productmanager B.Braun Medical B.V.

"De samenwerking verliep prettig en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat."

Petra Havinga
Wetenschappelijk medewerker Trimbos-instituut

"SPRANQ toont oprecht enthousiasme en betrokkenheid bij het project."

Sanna de Boer
Communicatieadviseur School en Veiligheid

Wat onze klanten zeggen

© SPRANQ creatieve communicatie Lagewoud 48 6718 MM Ede Tel. 030.271.1911 info@spranq.nl