SPRANQ logo

Exposoom Panelstudie

huisstijl | grafisch ontwerp ]

Exposoom Panelstudie

Om inzicht te krijgen in de omvang van de impact van het exposoom op onze algehele gezondheid, hebben onderzoekers van de Universiteit Utrecht een belangrijk onderzoeksinitiatief ontplooid. Het onderzoek spitst zich toe op de verschillende omgevingen waarin we dagelijks vertoeven, van onze woonomgeving tot de plekken waar we werken en recreëren.

De Exposoom Panelstudie, een fundamenteel onderdeel van dit onderzoeksproject, is ontworpen om uitgebreide en gedetailleerde informatie te verzamelen, meten en analyseren met behulp van diverse meetinstrumenten en een speciale app. Hiermee willen de onderzoekers onze kennis over de impact van onze omgeving op onze gezondheid te vergroten. Het biedt deelnemers de kans om een actieve rol te spelen in het ontrafelen van deze complexe relatie en draagt bij aan de ontwikkeling van geïnformeerde gezondheidsbeslissingen en beleidsvorming.

Om deelnemers helder en overzichtelijk te informeren over dit baanbrekende onderzoek, heeft SPRANQ de vormgeving verzorgd voor de flyer en brochure die zij ontvangen. 

» »
"SPRANQ toont oprecht enthousiasme en betrokkenheid bij het project."

Sanna de Boer
Communicatieadviseur School en Veiligheid

"De samenwerking verliep prettig en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat."

Petra Havinga
Wetenschappelijk medewerker Trimbos-instituut

"Onze indruk: SPRANQ is hip, professioneel, inventief en flexibel!"

Ciska Proos
Productmanager B.Braun Medical B.V.

Wat onze klanten zeggen

© SPRANQ creatieve communicatie Lagewoud 48 6718 MM Ede Tel. 030.271.1911 info@spranq.nl