SPRANQ logo

Toetskapstok

webdesign | applicatie ]

Toetskapstok

De Toetskapstok is een ondersteunend instrument bij het ontwikkelen en uitvoeren van toetsen en examens in het vmbo-groen onderwijs. Het instrument is door CINOP ontwikkeld in het kader van het Masterplan Kwaliteit vmbo-groen 2010-2013 van de AOC Raad, binnen het deelproject Toetsbeleid, en richt zich op verbetering en verankering van het toetsbeleid in het groene vmbo.

Het unieke van de Toetskapstok is dat ieder AOC of zelfs iedere vestiging een eigen versie van de Toetskapstok kan aanmaken en deze vullen met eigen documenten, formats en hulpmiddelen. Zo wordt het instrument optimaal afgestemd op de specifieke situatie van elke afzonderlijke onderwijsinstelling. 

SPRANQ is gevraagd voor het ontwerp en de technische realisatie van de de digitale tool in de vorm van de Toetskapstok website op Toetsplaza. De Toetskapstok applicatie - ook wel 'digitale instrument' Toetskapstok genoemd - is toegankelijk voor mbo scholen in heel Nederland. Een koppeling met Kennisnet maakt met mogelijk dat docenten en medewerkers op de scholen met hun vertrouwde inlogaccount kunnen inloggen op het afgeschermde gedeelte van de website.

» »
"Onze indruk: SPRANQ is hip, professioneel, inventief en flexibel!"

Ciska Proos
Productmanager B.Braun Medical B.V.

"De samenwerking verliep prettig en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat."

Petra Havinga
Wetenschappelijk medewerker Trimbos-instituut

"SPRANQ toont oprecht enthousiasme en betrokkenheid bij het project."

Sanna de Boer
Communicatieadviseur School en Veiligheid

Wat onze klanten zeggen

© SPRANQ creatieve communicatie Lagewoud 48 6718 MM Ede Tel. 030.271.1911 info@spranq.nl