SPRANQ logo

Proteins At Work

webdesign ]

Proteins At Work

Proteins At Work biedt hoogwaardige proteomics technologie, apparatuur en expertise aan de Nederlandse biologische en biomedische samenwerkingen. Het proteomics onderzoek wordt uitgevoerd met behulp van grootschalige analyse van proteïnen en hun interactie in relatie tot biologische functies. Proteins At Work bouwt voort op het onderzoek van het Netherlands Proteomics Centre en de Europese grootschalige proteomics faciliteit PRIME-XS.

Het onderzoek is van essentiëel belang voor de Life Sciences en gezondheidsonderzoek, zoals de preventie en diagnose van kanker. Daarom ontving Proteins At Work 13.5 miljoen euro van het NWO als onderdeel van de inschrijving voor de National Road Map for Large-scale Research Facilities, die de European ESFRI Roadmap moet implementeren in het Nederlandse wetenschappelijke veld. 

SPRANQ is gevraagd het logo en de website te ontwerpen. In het logo is zowel een oog te zien als DNA strengen die om elkaar heen draaien. Beide staan symbool voor het microscopische onderzoek van eiwitten en DNA. 

www.proteinsatwork.nl

» »
"Onze indruk: SPRANQ is hip, professioneel, inventief en flexibel!"

Ciska Proos
Productmanager B.Braun Medical B.V.

"SPRANQ toont oprecht enthousiasme en betrokkenheid bij het project."

Sanna de Boer
Communicatieadviseur School en Veiligheid

"De samenwerking verliep prettig en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat."

Petra Havinga
Wetenschappelijk medewerker Trimbos-instituut

Wat onze klanten zeggen

© SPRANQ creatieve communicatie Lagewoud 48 6718 MM Ede Tel. 030.271.1911 info@spranq.nl