SPRANQ logo

Procesarchitectuur Herziening

webdesign | applicatie ]

Procesarchitectuur Herziening

Het Servicepunt IHKS van de MBO Raad biedt scholen praktische informatie over de invoering van de nieuwe kwalificatiestructuur en werkt nauw samen met de AOC Raad, het ministerie van OCW (Herziening MBO), SBB, saMBO-ICT en het Servicepunt examinering mbo.

De handreikingen worden aan scholen aangeboden via de Procesarchitectuur Herziening (PH).  Deze webapplicatie is een dynamisch systeem waarin processen worden benoemd die van belang zijn bij de invoering van herziening kwalificatiestructuur. De afzonderlijke processen in de PH worden steeds in gang gezet door een ‘input’ en leiden tot een ‘output’ in termen van een product of dienst. Door de output te vergelijken met een norm wordt de ‘feedback’ georganiseerd.

De processen zijn gebaseerd op de essentiële vragen en de antwoorden leiden tot beslissingen binnen de school. Een onderwijsorganisatie bepaalt zelf de verantwoordelijkheden en de daarbij behorende rollen. Het systeem is zo opgebouwd, dat elke school dit geheel zelf kan invullen.

In nauwe samenwerking met de MBO Raad en de AOC Raad hebben we het grafisch ontwerp voor de Procesarchitectuur Herziening gemaakt en de webapplicatie technisch gerealiseerd. De gebruiksvriendelijkheid stond daarbij voorop. De digitale tool biedt overzicht en houvast ten tijde van een complex veranderingstraject binnen onderwijsorganisaties.

 

» »
"SPRANQ toont oprecht enthousiasme en betrokkenheid bij het project."

Sanna de Boer
Communicatieadviseur School en Veiligheid

"De samenwerking verliep prettig en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat."

Petra Havinga
Wetenschappelijk medewerker Trimbos-instituut

"Onze indruk: SPRANQ is hip, professioneel, inventief en flexibel!"

Ciska Proos
Productmanager B.Braun Medical B.V.

Wat onze klanten zeggen

© SPRANQ creatieve communicatie Lagewoud 48 6718 MM Ede Tel. 030.271.1911 info@spranq.nl