SPRANQ logo

Kences

webdesign ]

Kences

Het Kenniscentrum Studentenhuisvesting (Kences) is de brancheorganisatie voor studentenhuisvesting in Nederland. Op de website staan alle deelnemende organisaties die samen ruim 60.000 studenten huisvesten.

Elk jaar houdt Kences een enquête onder studenten om te vragen wat hun wensen zijn met betrekking tot wonen. Het gaat hierbij zowel om huisvesting voor Nederlandse studenten als ook voor studenten en docenten uit andere delen van de wereld. De resultaten worden jaarlijks gepresenteerd in de Landelijke Monitor Studentenhuisvesting. De voorspellingen van de monitor worden elk jaar nauwkeuriger omdat Kences inmiddels de gegevens van een groot aantal opvolgende jaren kan combineren.

SPRANQ werd gevraagd om de website te ontwerpen en realiseren. Binnen de website hebben de aangesloten Nederlandse studentenhuisvesters hun eigen plek. De website verzorgt nieuws en biedt een kennisbank voor betrokkenen uit het werkveld zoals studentenhuisvesters, opleidingsinstituten en overheden, maar ook studenten en de pers. 

www.kences.nl

» »
"SPRANQ toont oprecht enthousiasme en betrokkenheid bij het project."

Sanna de Boer
Communicatieadviseur School en Veiligheid

"Onze indruk: SPRANQ is hip, professioneel, inventief en flexibel!"

Ciska Proos
Productmanager B.Braun Medical B.V.

"De samenwerking verliep prettig en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat."

Petra Havinga
Wetenschappelijk medewerker Trimbos-instituut

Wat onze klanten zeggen

© SPRANQ creatieve communicatie Lagewoud 48 6718 MM Ede Tel. 030.271.1911 info@spranq.nl