SPRANQ logo

Kargadoor

webdesign ]

Kargadoor

De Kargadoor is hét bruisende sociaal-cultureel centrum aan de Oudegracht in Utrecht. Een plek waar debat, theater, muziek, stand-up comedy en poëzie een podium krijgt. 

De Kargadoor wordt voor een belangrijk deel gerund door vrijwilligers en heeft als stichting geen winstoogmerk. Met de opbrengsten van onder andere de zaalverhuur ondersteunt de organisatie mens- en milieuvriendelijke initiatieven. Het is dan ook geen wonder dat de Kargadoor onder andere De Vrije Academie, CDJA, De Partij voor de Dieren, de Universiteit Utrecht, D66 en Oxfam Novib tot haar vaste bezoekers voor vergaderingen mag rekenen.

SPRANQ is gevraagd het logo, de huisstijl en de website te ontwikkelen. Het actieve woord 'ga' hebben we accent gegeven in het logo. Dat is waar het om draait in de Kargadoor: het nemen van initiatief. Bovendien leent zich dit goed voor marketing- en communicatieuitingen zoals 'ga debatteren' of 'ga liedjes luisteren'. In het logo geeft de tegenstelling tussen een schreef en schreefloze letter weer dat de Kargadoor een plek is waar mensen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten. 

www.kargadoor.nl

» »
"SPRANQ toont oprecht enthousiasme en betrokkenheid bij het project."

Sanna de Boer
Communicatieadviseur School en Veiligheid

"Onze indruk: SPRANQ is hip, professioneel, inventief en flexibel!"

Ciska Proos
Productmanager B.Braun Medical B.V.

"De samenwerking verliep prettig en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat."

Petra Havinga
Wetenschappelijk medewerker Trimbos-instituut

Wat onze klanten zeggen

© SPRANQ creatieve communicatie Lagewoud 48 6718 MM Ede Tel. 030.271.1911 info@spranq.nl