SPRANQ logo

Googlepedia

webdesign ]

Googlepedia

Vindbaarheid is erg belangrijk. Of het nu gaat om een persoonlijke website of die van een bedrijf. Natuurlijk wil elke website eigenaar zo hoog mogelijk in de zoekresultaten terecht komen. 

Het boek Googlepedia wordt stap voor stap uitgelegd hoe je hier als beheerder van de website aan kunt bijdragen. Wat u wel en wat beter niet kunt doen om de ranking bij Google te verbeteren. Daarnaast geeft het uitleg over de handige hulpmiddelen van Google, die bovendien gratis zijn zoals Webmaster Tools en Google Analytics

Met Google AdSense kunt u eenvoudig advertenties op uw eigen website plaatsen en daarmee geld verdienen. De winst die u hiermee behaalt, kunt u via Google Adwords investeren in het kopen van uw eigen advertenties op de site van Google zodat u weer meer bezoekers naar uw website trekt. De mogelijkheden die Google biedt voor uw website zijn talrijk. In Googlepedia Maak je website vindbaar leest u hoe u al die handige en leuke hulpmiddelen gebruikt. Dit boek is het eerste deel in een reeks over de toepassingen van Google.

SPRANQ is gevraagd het webdesign en de technische realisatie voor deze website te verzorgen. Geheel in Google stijl.

» »
"Onze indruk: SPRANQ is hip, professioneel, inventief en flexibel!"

Ciska Proos
Productmanager B.Braun Medical B.V.

"De samenwerking verliep prettig en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat."

Petra Havinga
Wetenschappelijk medewerker Trimbos-instituut

"SPRANQ toont oprecht enthousiasme en betrokkenheid bij het project."

Sanna de Boer
Communicatieadviseur School en Veiligheid

Wat onze klanten zeggen

© SPRANQ creatieve communicatie Lagewoud 48 6718 MM Ede Tel. 030.271.1911 info@spranq.nl