SPRANQ logo

Expertisepunt Basisvaardigheden

applicatie ]

Expertisepunt Basisvaardigheden

Het Expertisepunt Basisvaardigheden staat open voor iedereen die betrokken is bij het ondersteunen van mensen met beperkte basisvaardigheden en helpt hen bij het verbeteren van hun fundamentele vaardigheden. Het vormt het centrale punt waar kennis wordt vergaard, gedeeld, en waar inspiratie en samenwerking gedijen.

Om de activiteiten van het Expertisepunt Basisvaardigheden te stroomlijnen en overzichtelijker te organiseren, heeft SPRANQ een webapplicatie ontwikkeld. Het overzichtelijke dashboard vereenvoudigt het proces van het beantwoorden van ingekomen vragen. De webapplicatie is een waardevol hulpmiddel voor een efficiëntere interne communicatie en overdracht van informatie.

De ontwikkeling van deze webapplicatie was een vruchtbare samenwerking tussen SPRANQ en Stichting Lezen en Schrijven, ter ondersteuning van het Expertisepunt Basisvaardigheden. Deze digitale hulpbron versterkt de missie van het Expertisepunt om de basisvaardigheden van individuen te verbeteren en draagt bij aan het vergroten van toegang tot kennis en ondersteuning op dit gebied. Samen zetten we ons in voor een meer geletterde en vaardige samenleving.

» »
"De samenwerking verliep prettig en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat."

Petra Havinga
Wetenschappelijk medewerker Trimbos-instituut

"SPRANQ toont oprecht enthousiasme en betrokkenheid bij het project."

Sanna de Boer
Communicatieadviseur School en Veiligheid

"Onze indruk: SPRANQ is hip, professioneel, inventief en flexibel!"

Ciska Proos
Productmanager B.Braun Medical B.V.

Wat onze klanten zeggen

© SPRANQ creatieve communicatie Lagewoud 48 6718 MM Ede Tel. 030.271.1911 info@spranq.nl