SPRANQ logo

B.Braun Experteaser

concept | applicatie | game ]

B.Braun Experteaser

B. Braun Groep houdt zich bezig met de ontwikkeling, verkoop en distributie van hoogwaardige medische en farmaceutische producten en diensten. De organisatie beschikt over een eigen technische dienst en verzorgt in-servicetrainingen, projectbegeleiding en service- en onderhoudscontracten. B.Braun levert in hoofdzaak aan ziekenhuizen, groothandels, verpleegtehuizen en thuiszorginstellingen.

Voor de presentatie op beurzen was B.Braun op zoek naar een aandachtstrekker die bezoekers kan verleiden om naar de beursstand te komen. 

SPRANQ is gevraagd om het concept te ontwikkelen voor de Experteaser game. In het spel kunnen spelers kennis delen door dit te richten op de ziekenhuisafdelingen waar de producten van B.Braun gebruikt worden. Om de uitdaging te vergroten, draaien de afdelingen gedurende het spel steeds sneller om de speler heen. Bovendien moet de speler goed opletten dat de kennis zo goed mogelijk over de verschillende afdelingen wordt verdeeld.

Na de ontwikkeling van het concept verzorgde SPRANQ de succesvolle realisatie van de game. Het resultaat tijdens de beurs was precies zoals de initiële vraag luidde: bezoekers kwamen nieuwsgierig af op de beursstand. En ze maakten meteen op speelse manier kennis met het mission statement van B.Braun.

 

» »
"Onze indruk: SPRANQ is hip, professioneel, inventief en flexibel!"

Ciska Proos
Productmanager B.Braun Medical B.V.

"De samenwerking verliep prettig en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat."

Petra Havinga
Wetenschappelijk medewerker Trimbos-instituut

"SPRANQ toont oprecht enthousiasme en betrokkenheid bij het project."

Sanna de Boer
Communicatieadviseur School en Veiligheid

Wat onze klanten zeggen

"De samenwerking verliep prettig en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat."

Petra Havinga
Wetenschappelijk medewerker Trimbos-instituut

© SPRANQ creatieve communicatie Lagewoud 48 6718 MM Ede Tel. 030.271.1911 info@spranq.nl